Rüyada balkondan düşen bebek görmek

Rüyada balkondan düşen bebek görmek iş hayatında günah işleyeceğine, bol dua edeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşen bebek gördüyseniz:

  • Özel problemleriniz ne yapıp yapamayacağınızı belirliyor olabilir.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan bebek düşürmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret eder.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek para sahibi olacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments