Rüyada balkondan aşağıya atlamak

Rüyada balkondan aşağıya atlamak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya devam, yakında sizden hamlenizi yapmanız beklenebilir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağı inmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, borç batağına düşeceğine yorulur.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak üzülmesine dahi gerek olmayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek bereketin artacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı bakmak hayallerin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına inanılır.

Rüyada balkondan aşağı düşmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments