Rüyada birini balkondan aşağı atmak

Rüyada birini balkondan aşağı atmak eşi ile arasının açılacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hak yemeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak yeni projelere atılacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek kurulu düzenin bozulacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan aşağı inmek sıkıntıların son bulacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada balkondan aşağı bakmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada balkondan aşağı düşmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, onu alkışlayacağına işaret eder.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments