Rüyada ağızda balgam görmek

Rüyada ağızda balgam görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ağızda balgam gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek bir plan ya da projeyle ilgili kalıcı adımlar atmanızı sağlayacak ihtiyacınız olan cevaplara ulaşabilirsiniz.

Rüyada ağızda balgam görmek söz sahibi olacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak ortaklı işlere girileceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, böylelikle yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada balgam kusmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Rüyada balgam yutmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulur.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulur.

Rüyada balgam çıkarmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments