Rüyada zeytin yiyen görmek

Rüyada zeytin yiyen görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin yiyen gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Rüyada yeşil zeytin yedirmek ömür boyu süreceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet eder.

Rüyada küflenmiş zeytin görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada zeytin kırmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada ağaçta siyah zeytin görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin yerken görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada erik ve zeytin görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun zeytin yediğini görmek çok büyük paralar kazanacağına, yüzlerin asılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments