Rüyada çocuğunun zeytin yediğini görmek

Rüyada çocuğunun zeytin yediğini görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, başarılarının kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun zeytin yediğini gördüyseniz:

  • Elde edeceğiniz önemli miktardaki parayı iyi değerlendirin.

Rüyada çocuğunun zeytin yediğini görmek keyfinin olmayacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına işarettir.

Rüyada zeytin yediğini görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada siyah zeytin yediğini görmek bol nimete kavuşulacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının zeytin yediğini görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalettir.

Rüyada zeytin yedirmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil zeytin yedirmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada birinin zeytin yediğini görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada yeşil zeytin yediğini görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments