Rüyada zeytin yerken görmek

Rüyada zeytin yerken görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada zeytin yerken gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler.

Rüyada siyah zeytin yerken görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada zeytin yerken görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada zeytinyağ yemek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin ayıklamak bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin basmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına delalettir.

Rüyada zeytin ve zeytin ağacı görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına inanılır.

Rüyada çekirdeksiz zeytin yemek hilekar ve zayıf tanıdığa, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments