Rüyada yeşil zeytin yedirmek

Rüyada yeşil zeytin yedirmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, başarının düşeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kendisi paralayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil zeytin yedirmek gördüyseniz:

  • Ödemeler veya alacak tahsilleri söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil zeytin yediğini görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil zeytin yedirmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada birinin zeytin yediğini görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, eline haram para geçeceğine yorulur.

Rüyada zeytin yediğini görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada siyah zeytin yedirmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin yediğini görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, planların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının zeytin yediğini görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin yedirmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments