Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Alakasız kaynaklar sayesinde bir süredir görmeye çalıştığınız manzarayı görmenizi sağlayacak olaylar gelişebilir.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada kilolu birini zayıf görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada kilo aldığını görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok kilo aldığını görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments