Rüyada çok kilo aldığını görmek

Rüyada çok kilo aldığını görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, çözümlere kavuşacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok kilo aldığını gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada birinin çok kilo aldığını görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, terfi alacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine işaret eder.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, her zaman şükür içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, güven kaybına uğrayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments