Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Rüyada başka birinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Belli konulardaki fikirlerinizi bilinir hale getirmeniz gerekiyor.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine alamet eder.

Rüyada çok kilo aldığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, zenginliğinin artacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek sıkıntılı günler geçireceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, dedikoduya işaret eder.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments