Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, cebinin para göreceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, umutsuz olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok kilo aldığını görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek duaların kabul olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments