Rüyada kilolu birini zayıf görmek

Rüyada kilolu birini zayıf görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilolu birini zayıf gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız, belli amaçlarınıza erişebilirsiniz.

Rüyada kilolu birini zayıf görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birini kilo almış görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiloduna çiş yapmak iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada birini kilo vermiş görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, sağlığını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok kilolu olmak ardından sevinçli bir haber alınacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments