Rüyada yüzüne un sürmek

Rüyada yüzüne un sürmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hatalarını düzelteceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne un sürmek gördüyseniz:

  • Belli grup veya organizasyonlara yardımlarınız sonucunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada yüzüne un sürmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne un görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine inanılır.

Rüyada yüze krem sürmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Rüyada yüze kara sürmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına yorulur.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, dertlerinin şifasını bulacağına işaret eder.

Rüyada yüze pudra sürmek hayatın belli bir düzene oturacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne kar sürmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments