Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, geniş bir ev satın alacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek farklı kişilerle tanışacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, başarılı ve kazançlı olacağına yorulur.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne krem sürmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü krem sürmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına delalettir.

Rüyada yüze krem sürmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalettir.

Rüyada bacağına krem sürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kremi sürmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments