Rüyada yüzüne un görmek

Rüyada yüzüne un görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bir yandan cenaze olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne un gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Rüyada yüzüne un görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne un sürmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada un hediye almak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, mal mülk kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çuvalda un görmek hayatının adeta cennete döneceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden un almak gözden düşeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine işaret eder.

Rüyada un yemek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç unu görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada un içinde kurt görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments