Rüyada yüze krem sürmek

Rüyada yüze krem sürmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, yüzüne kan geleceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada yüze krem sürmek gördüyseniz:

  • Konuşmak veya bazı konuları dile getirmek için doğru zamanı bulmanız gerekiyor.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü krem sürmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüze krem sürmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine inanılır.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne krem sürmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek yeni bir eve taşınacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına alamet eder.

Rüyada başkasına krem sürmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerine krem sürmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments