Rüyada yüze pudra sürmek

Rüyada yüze pudra sürmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze pudra sürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada yüze pudra sürmek doğru karar veremeyeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne pudra sürmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz pudra sürmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne pudra görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze pudra görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada bebek pudrası görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine inanılır.

Rüyada pudra görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments