Rüyada yüze kara sürmek

Rüyada yüze kara sürmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gönül gözünün açılacağına, insanlara küsüleceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada yüze kara sürmek gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru yöntemleri bulabilir veya doğru ürünlerle tanışabilirsiniz.

Rüyada yüze kara sürmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara sürmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü kara görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzünü kara görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü kara görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara yüzlü kadın görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada insanın yüzünü kara görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünü kara görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments