Rüyada yüzüne kar sürmek

Rüyada yüzüne kar sürmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne kar sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Rüyada yüzüne kar sürmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada kar üzerinde araba sürmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar üstünde araba sürmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, değer göreceğine işarettir.

Rüyada yüzüne çamur sürmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, lüksünün artacağına yorulur.

Rüyada yüzüne süt sürmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yanlış işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne bal sürmek makamının yükseleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüze krem sürmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne limon sürmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments