Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, takdir edilen kişi olacağına, kafasını rahatlatacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada yüze zeytinyağı sürmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada saça zeytinyağı sürmek mutlu olunacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada saçına zeytinyağı sürmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına tabir olunur.

Rüyada zeytinyağı şişesi görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı döküldüğünü görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytinyağı çıkarmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments