Rüyada yüzüne kına yakmak

Rüyada yüzüne kına yakmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne kına yakmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüze kına yakmak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine delalettir.

Rüyada yüzüne kına yakmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine yorulur.

Rüyada kızının eline kına yakmak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet eder.

Rüyada saçıma kına yakmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine kına yakmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada bacağa kına yakmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi eline kına yakmak galibiyetlerinin de çoğalacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçına kına yakmak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments