Rüyada kendine kına yakmak

Rüyada kendine kına yakmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendine kına yakmak gördüyseniz:

  • Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada birinin saçına kına yakmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada ölü birine kına yakmak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada birinin eline kına yakmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol eline kına yakmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ellere kına yakmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına inanılır.

Rüyada avuca kına yakmak aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına yorulur.

Rüyada ellerine kına yakmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada saçlara kına yakmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments