Rüyada saçıma kına yakmak

Rüyada saçıma kına yakmak çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, masa başı bir işe gireceğine, aç kalacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına tabir olunur.

Rüyada saçıma kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizle ilgili seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada saçlara kına yakmak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarına kına yakmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada beyaz saça kına yakmak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada saçına kına yakmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçta kına yakmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına delalettir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçına kına yakmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments