Rüyada kendi eline kına yakmak

Rüyada kendi eline kına yakmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet eder.

Rüyada kendi eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada ele kına yakmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine yorulur.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işinden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının eline kına yakmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada elini kına yakmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gelinin eline kına yakmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada sol eline kına yakmak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra delalet eder.

Rüyada eline kına yakmak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments