Rüyada yüze kına yakmak

Rüyada yüze kına yakmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüze kına yakmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa uyum sağlamanızda fayda var.

Rüyada yüzüne kına yakmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüze kına yakmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada parmağa kına yakmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe kına yakmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye kına yakmak dinde tartışmaya, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada elle kına yakmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ellerime kına yakmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada avucuna kına yakmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, yenileneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments