Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kıtlığın meydana geleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, amaçlarına ulaşmaya işaret eder.

Rüyada yüzünde beyaz tüy gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı güzelleştirebilir.

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün tüylerini almak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulur.

Rüyada yüz tüyü almak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü tüylü kadın görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü tüylü görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, başarının garantileneceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların yakında son bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments