Rüyada yüzündeki tüyleri almak

Rüyada yüzündeki tüyleri almak anne babaya müjde verileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada yüzündeki tüyleri almak gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde tüylenme görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yüzü tüylü kadın görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada yüz tüyü almak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, dinden çıkacağına işaret eder.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü tüylü görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü tüylü görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments