Rüyada yumurta akı yemek

Rüyada yumurta akı yemek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, muradın olacağına, sıkıntıya düşüreceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta akı yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara bakmadan ya da sorular sormadan harekete geçmek veya tavır almak sorunları büyütebilir.

Rüyada yumurta akı yemek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş yumurta akı görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada gözyaşı akıtmak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına inanılır.

Rüyada merdiven akıtmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Rüyada yılan zehri akıtmak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada salya akıtmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada yılan zehrini akıtmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada zehir akıtmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments