Rüyada yılan zehrini akıtmak

Rüyada yılan zehrini akıtmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, eğleneceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yılan zehrini akıtmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Rüyada yılan zehrini akıtmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın akıp gittiğini görmek ters giden durumların düzeltileceğine, mutluluğunun büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada yılan öldürüp kanını akıtmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada yılan zehri akıtmak ruhsal olarak etkileneceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulur.

Rüyada yılanın zehrini akıtmak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine inanılır.

Rüyada sperm akıtmak hayır duaları alacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret eder.

Rüyada göz akı görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına inanılır.

Rüyada merdiven akıtmak hayırlı bir terfi alınacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments