Rüyada zehir akıtmak

Rüyada zehir akıtmak bir bebek sahibi olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işarettir.

Rüyada zehir akıtmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada zehir akıtmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada yılanın akıp gittiğini görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada yumurta akı yemek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, büyük zararlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kanını akıtmak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına alamet eder.

Rüyada yılan zehrini akıtmak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş yumurta akı görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada hortumla su akıtmak büyük takdir toplanacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkon akıtmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments