Rüyada merdiven akıtmak

Rüyada merdiven akıtmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven akıtmak gördüyseniz:

  • En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin.

Rüyada merdiven akıtmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yılan zehrini akıtmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, zahmet veren işlerin artacağına işaret eder.

Rüyada sperm akıtmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya işarettir.

Rüyada yılan öldürüp kanını akıtmak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada göz akı görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, kırılan kalbin onarılacağına delalettir.

Rüyada iltihap akıtmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın zehrini akıtmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada suyu boşa akıtmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments