Rüyada gözyaşı akıtmak

Rüyada gözyaşı akıtmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gözyaşı akıtmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirebilir, yararlı olanlarla olmayanları birbirinden ayırabilirsiniz.

Rüyada gözyaşı akıtmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada cerahat akıtmak büyük atılımlar yapılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın akıp gittiğini görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın zehrini akıtmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada hortumla su akıtmak mevki edineceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz akı görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kanını akıtmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada zehir akıtmak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments