Rüyada salya akıtmak

Rüyada salya akıtmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, zenginliğe sahip olunacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salya akıtmak gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Rüyada salya akıtmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada salya sümük görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine rivayet eder.

Rüyada salyası akan köpek görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada köpek salyası görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada bebek salyası görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, borçlarının ödeneceğine işaret eder.

Rüyada salya sümük ağlamak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından salya akmak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkon akıtmak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments