Rüyada yüksekten korkmak

Rüyada yüksekten korkmak yeni bir araca sahip olunacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, daima secde ve şükür edeceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten korkmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir.

Rüyada yüksekte korkmak kişinin işlerinin yoluna gireceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden korkmak yaptığı işten çıkarılacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalettir.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak her daim bereketli işler yapacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak işinden çıkarılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten korkmak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments