Rüyada yüksek merdivenden korkmak

Rüyada yüksek merdivenden korkmak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hasret giderileceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden inmekten korkmak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına işarettir.

Rüyada merdivenden korkmak kötü halin son bulacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalettir.

Rüyada yüksekte korkmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden korkmak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, başkalarının malına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments