Rüyada yüksekte korkmak

Rüyada yüksekte korkmak parasını dikkatli harcayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, büyük bir sorun oluşacağına, kazancınızın artacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekte korkmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin sağlığı açısından daha kararlı tutumlara girmenizde fayda var.

Rüyada yüksekte korkmak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına inanılır.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, zahmete düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerde korkmak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten korkmak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa tabir olunur.

Rüyada yüksekte olmak ve korkmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden korkmak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, patlama noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments