Rüyada yüksekten düşmek üzere olmak

Rüyada yüksekten düşmek üzere olmak kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, gelirinin azalacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, işlerinin yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşmek üzere olmak gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , her anlamda şifa bulmaya alamet etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden düşmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine yorulur.

Rüyada yüksekten düşmek ölmemek hasta ve üzgün olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, umutlarının tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüksekten düşmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments