Rüyada birinin yüksekten düşmek

Rüyada birinin yüksekten düşmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüksekten düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada yüksekten ayaklarının üzerine düşmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, maddi imkânlarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten düşmek ve ölmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yeni bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten betona düşmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments