Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konuları, ekonomik durumunuzu, duygusal ilişkilerinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren alanlarda pek çok seçeneğiniz olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek ana baba sözü dinlemeye, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulur.

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine inanılır.

Rüyada bir yerden aşağı düşmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Rüyada yüksekten aşağıya düşmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak seyahatlere katılacağına, tatsız durumların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, rakiplerini yeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments