Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına yorulur.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, bereket ve zenginlik olacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize düşmek kurtulmak bekarsa evleneceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada suya düşmek ve kurtulmak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada denize düşmekten kurtulmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments