Rüyada yüksekten uçarak düşmek

Rüyada yüksekten uçarak düşmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, dertlerin sonlanacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulur.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada uçarken suya düşmek dönmeyen şansın artık döneceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçarken düşmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçarken denize düşmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulur.

Rüyada uçarak düşmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçarken yere düşmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten uçarak inmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yükseklerden düşmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments