Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak kişinin bundan zarar göreceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, zorlukların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binada çalışmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, itibarın sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yükseğe tırmanmaya çalışmak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments