Rüyada yüksek binada çalışmak

Rüyada yüksek binada çalışmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, mali olarak küçüleceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek binada çalışmak gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikleri kabullenmeniz durumunda özel yaşamınız ya da iş hayatınızla ilgili ilişkiler yenilenebilir.

Rüyada yüksek binada çalışmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yeni bina görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bina üzerinde olmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, şaşkın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi varlığının çoğalacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir binada olmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments