Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe tırmanmaya çalışmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir yere tırmanmaya çalışmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hak yoluna döneceğine işaret eder.

Rüyada duvara tırmanmaya çalışmak başarısız ve mutsuz olacağına, mali gücünü yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağa tırmanmaya çalışmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun tır görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına delalettir.

Rüyada beyaz tır sürmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, her daim temkinli olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ekrem

Rüyamda tanıdık tanımadık kalabalık bir gurupla dik bir dağa çıplak ellerle tırmanıyoruz herkes bi yarış içersinde ilk kim zirveye çıkacak hevesle dağa tırmanıyoruz ben en önde olmama rağmen dağ dikleştikçe kollarımda derman kalmıyo arkadan gelenler beni çok rahat geçiyor ben parmak uçlarımla tutunduğum oyukta asılı kalıyorum bi türlü boşta kalan kolumu yukarı atamıyorum. Vaz geçip tekrar tekrar denediğim oldu zirveyi göremeden rüya bitti.

Aleyna

Rüyamda ova gibi bir yer var düz bir yer ağaç yok ama dimdik oraya tırmanmam gerekiyor çıkıntı arıyorum tırmanmak için birkaç tane buluyorum tam ulaştım derken tepeye sürekli geri düşüyorum tırmanmaya çalışıyorum ama başaramıyorum hep geri düşüyorum daha sonra düştüğüm yerde köpek var kendi köpeğim görüyorum oda ormanın içine dalıyor havlıyor işaret gibi bir şeyler vermeye çalışıyor bana