Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Fazla tereddüt etmemelisiniz.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan inmeye çalışmak yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, onlarla gönül birliği edeceğine alamet eder.

Rüyada çatıdan inmeye çalışmak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, karlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak sorunlar altında ezileceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan inmeye çalışmak huzur dolu günler geçireceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada inme inmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments