Rüyada yüksek bir yerde çalışmak

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak sermayesinin çoğalacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir yerde çalışmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yerde çalışmak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, evleneceğinize alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden çıkmaya çalışmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments