Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye alamet eder.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, böylece yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak yokluk içine gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yerde çalışmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet eder.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir yerde çalışmak konfor içinde yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments