Rüyada atlamaktan korkmak

Rüyada atlamaktan korkmak işlerin yakın zamanda bozulacağına, ele güne muhtaç olacağına, evlatlarından hayır bulacağına, kazancı arttıracağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atlamaktan korkmak gördüyseniz:

  • Stresi azaltmak sizden faydalanmaya çalışan kişilerden uzaklaşmanıza da yardım edebilir.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada atlamaktan korkmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada denize atlamaktan korkmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten korkmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haramdan korkmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada namazda korkmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü fareden korkmak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments