Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak şansın yaver gideceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak sorunlarının geçmişte kalacağına, yolunun açılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments